Нерих Марина Викторовна

Редактировать данные врача

Нерих Марина Викторовна - Врач-педиатр участковый

Специализация: Врач-педиатр участковый

Организация: Коммунальное некоммерческое предприятие "Центр первичной медико-санитарной помощи №2" Соломенского района г.Киева Амбулатория общей практики - семейной медицины №16 - 25 кабинет

Адрес: г. Киев вул. Соломенская 17

Контактный телефон: 0442484619


Отзывы про врача - Нерих Марину Викторовну

Оставить отзыв или комментарий об докторе - Нерих Марине Викторовне


28.06.2023 Олеся

Марина Вікторівна Карпінська некомпетентний та неосвічений лікар-педіатр, не виконує свої посадові обов'язки належним чином. Не рекомендую вести своїх дітей до неї, бо таке налікує, що жах.


24.06.2023 Ірина

Дуже неосвічений педіатр, некомпетентна у своїй справі та недобросовісно відноситься до виконання своїх посадових обов'язків. Мого сина бачила всього 2 раза вживу, починаючи з 2020 року, все що було від неї зроблено, це поінформовано про обов'язкову вакцинацію у 3 місяці, а це ще окрема тема: в процедурному кабінеті жахливе і просто нелюдське відношення до малесенький діток, медсестра, що тоді робила нам привет, робила їх з такою ненавистю до дитини, що в неї потім ніжка місяць пройти не могла ( вона майже наскрізь проштрикнула ногу маленькому хлопчику), це просто неподобство, а не дитяча лікарня... Потім, Марина Вікторівна згадала що вона отримує % за декларацію мого сина, та наважилась мені написати і запитати чи вакцинкю я свою дитину, коли дитині на хвилинку було вже 3!!! роки...Тобто даний педіатр, як вона любить казати "морозилась" від моїх повідомлень та дзвінків, бо вона весь час була у відпустках, і гарно відпочивала в Одесі, коли мені була необхідна її порада чи якась підказка по лікуванню гострого ГРВі у дитини, на це даний лікар мені відповіла що вона не зобов'язана відповідати мені 24/7, а от як отримувати за невиконану роботу доплату за кожну таку декларацію маленьких пацієнтів, то це вона залюбки ( напевно відкладає той % до зп собі на відпустку). НЕ РЕКОМЕНДУЮ КАРПІНСЬКУ ( НЕРИХ) МАРИНУ ВІКТОРІНУ як адекватного дитячого лікаря, тим паче,що досвіду в неї 4-5 років і не має власних дітей, тому багато чого вона просто не розуміє, бо не являється матір'ю, тікайте подалі від неї і шукайте досвідчених лікарів зі стажем роботи не менше 15 років і гарним відношенням до дітей.


21.02.2022 Олеся

Хороший спеціаліст, щира людина. На прийомі все доступно пояснила, призначила тільки необхідні лікувальні препарати. Щиро вдячна за консультацію, лікування та хороше відношення до пацієнтів.

Популярные врачи

Врач-педиатр

Организация: Чорновила Дмитрий ЮРЬЕВИЧ - физическое лицо-предприниматель Чорновил Дмитрий Юрьевич
Адрес: С. Карповка ул. степная 84

Врач-ревматолог

Организация: Коммунальное некоммерческое предприятие "ОДЕССКИЙ областной кардиологический центр" Одесского областного совета "- КНП" Одесский областной кардиологический центр "ООР"
Адрес: г. Одесса ул. Заболотного Академика 32

Врач-кардиолог

Организация: Коммунальное некоммерческое предприятие "ОДЕССКИЙ областной кардиологический центр" Одесского областного совета "- КНП" Одесский областной кардиологический центр "ООР"
Адрес: г. Одесса ул. Заболотного Академика 32

Врач общей практики - Семейный врач

Организация: Коммунальное некоммерческое предприятие "КЕЛЬМЕНЕЦКИЙ районный центр первичной медико-санитарной помощи" Кельменецком РАЙОННОГО СОВЕТА - Ленкивська АОПСМ
Адрес: 60111, с. Ленкивцы, ул. Макаровская, 10Б